2015-12-14 08:46:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ossza be a pénzét!

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz szemben áll a Marssal: ez mindig párkapcsolati problémákat hoz. Idegesíteni fogja ez a bolygóállás, még aludni sem tud majd tőle, sőt, az is előfordulhat, hogy tárgyalásokat kell átütemeznie emiatt. Nyugodtan kérjen segítséget a barátaitól!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygók párkapcsolati problémákat hozhatnak mára. Figyeljen sokkal jobban a kedvesére, és igyekezzen tanulni abból, ami miatt vitatkoznak. Az ön egyik erőssége az alkalmazkodókészség, ami ma hasznos tulajdonságnak bizonyul.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Bak jegyében, az ön 8. sorsterületén áll. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy többet kell foglalkoznia mások pénzével, pl. hagyatékkal, vagy banki ügyletekkel. Ha szeretne egészséges maradni, aludjon többet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha nagyon igyekszik, ma függetlenítheti magát minden dogmától, önbe sulykolt elvtől és mások elvárásaitól, félelmeitől is. Képes lesz megtalálni az utat mindahhoz, amit el szeretne érni az életében.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne higgyen el mindent, amit mondanak önnek! A Vénusz a Skorpió jegyében áll, a kedvese nagyon féltékennyé válhat emiatt. Próbálja meg elkerülni az összetűzéseket!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében, az ön egyik betegségeket jelző területén áll. A Vízöntő jegye alá soroljuk a lábszárakat, ezen belül a vádlit, lehetséges, hogy ezen a testrészén görcsök lépnek fel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars és a Vénusz pozíciója arra hívja fel a figyelmét, hogy többet kellene foglalkoznia a pénze beosztásával. Készítsen pontos tervet a hónap végéig, nehogy mínuszba forduljon az egyenlege!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hasznára válna egy kis pihenés, szórakozás, játék, vagy vendégeskedés ebben az időszakban. Barátkozó és mulatozó kedvében van, és nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy jól érezze magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Rengeteg érdekfeszítő beszélgetésre nyílik alkalma, feltéve, hogy kontrollálni tudja az érzelmeit. Most sokkal magabiztosabbá válik, az önbizalma megnő.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az ön anyagi javakat jelző területén áll. Hajlamos lesz érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva tényleges szükségleteit. Azonosítja magát a tárgyaival, amelyek az ön számára valamilyen érzelmi értéket hordoznak, és nagyon ragaszkodik mindenéhez.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most egy új ciklus kezdődik, lerakhatja az alapokat élete elkövetkezendő időszakára. Mindennel, amibe most belefog – új szokások, kötelezettségek, hobbik – egy új magot ültet el...

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehet, hogy úgy érzi, valami elromlott, kimerült, legyengült, de ne féljen, amikor ez az érzés eltűnik, sokkal boldogabb, okosabb és erősebb lesz, mint azelőtt bármikor. Úgy is mondhatnánk, hogy egy újjászületési perióduson megy keresztül. Az egyetlen feladat, hogy távolítson el minden olyan dolgot, ami ön és az új élete között áll!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: